Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Plan route

Openingstijden

  • Ma t/m vr   08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag   08.00 t/m 12.00 uur

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur ons WhatsApp bericht

Stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

RVS inleveren

RVS inleveren in regio Almere? Schenk Recycling is gevestigd aan de Bolderweg in Almere. Klik hier om alvast uw route naar onze metaalhandel te plannen. Naast RVS kunt u bij Schenk Recycling terecht met bijna alle soorten metalen. Maak kennis met onze snelle service en goede metaalprijzen en kom uw oud RVS inleveren bij Schenk Recycling.  

Waar komt RVS in voor?

Kom uw oud RVS inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Oud RVS, ook wel roestvrij staal genoemd, is een legering van voornamelijk, ijzer, nikkel en chroom. RVS wordt veel gebruikt in toepassingen die in contact staan met water, omdat RVS een corrosie bestendig materiaal is. Zo wordt RVS o.a. gebruikt voor: leidingwerk, motorblokken, scheepsbouw, badkamer afwerking, aanrechtbladen, hekken en trappen en industriële toepassingen. 

Oud RVS prijs

De prijs die wij voor RVS bieden is afhankelijk van de dagprijs. Doordat de prijs van RVS door de dag heen kan veranderen, kunt u het beste een prijs op maat aanvragen via het prijs-aanvraagformulier of via onze WhatsApp-dienst

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden oud RVS recyclen, maar beschikt u niet over een container of transport? Dan kunnen wij u hierbij ook van dienst zijn. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Waardevol voor u en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor u van waarde is. Kom uw oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!

Prijs aanvragen
Metalen
Prijs aanvragen
Papier
Prijs aanvragen
Plastic
Prijs aanvragen
Containerservice
Whatsapp
WhatsApp