Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Plan route

Openingstijden

  • Ma t/m vr   08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag   08.00 t/m 12.00 uur

Welke metalen kan je inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen en brandkasten aannemen.
* Bij het inleveren van koper moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Wil jij weten wat de prijs is van jouw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur ons WhatsApp bericht

Stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

RVS inleveren

RVS inleveren in regio Almere? Schenk Recycling is gevestigd aan de Bolderweg in Almere. Klik hier om alvast je route naar onze metaalhandel te plannen. Naast RVS kun je bij Schenk Recycling terecht met bijna alle soorten metalen. Maak kennis met onze snelle service en goede metaalprijzen en kom je oud RVS inleveren bij Schenk Recycling.  

Waar komt RVS in voor?

Kom je oud RVS inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Oud RVS, ook wel roestvrij staal genoemd, is een legering van voornamelijk, ijzer, nikkel en chroom. RVS wordt veel gebruikt in toepassingen die in contact staan met water, omdat RVS een corrosie bestendig materiaal is. Zo wordt RVS o.a. gebruikt voor: leidingwerk, motorblokken, scheepsbouw, badkamer afwerking, aanrechtbladen, hekken en trappen en industriële toepassingen. 

Oud RVS prijs

De prijs die wij voor RVS bieden is afhankelijk van de dagprijs. Doordat de prijs van RVS door de dag heen kan veranderen, kun je het beste een prijs op maat aanvragen via het prijs-aanvraagformulier of via onze WhatsApp-dienst

Container en transport

Wil je grote hoeveelheden oud RVS recyclen, maar beschik je niet over een container of transport? Dan kunnen wij je hierbij ook van dienst zijn. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Waardevol voor jou en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor jou van waarde is. Kom je oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!