Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Plan route

Openingstijden

  • Ma t/m vr   08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag   08.00 t/m 12.00 uur

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur ons WhatsApp bericht

Stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Schroothandel Almere

Schenk Recycling is dé schroothandel van Almere en omgeving. Veel bedrijven en particulieren weten ons bedrijf aan de Bolderweg al te vinden om hun schroot of metalen in te leveren. Kennismaken met onze snelle service en goede schrootprijzen? Kom naar Schenk Recycling! Plan hier alvast je route.

Actuele schrootprijzen

Benieuwd wat jouw schroot waard is? Vraag de actuele schrootprijzen aan via het prijs-aanvraagformulier of via onze WhatsApp-dienst. De prijzen van schroot kunnen per uur veranderen. Bij Schenk Recycling bieden we dan ook de meest actuele dagprijzen voor je schroot en oude metalen. 

Soorten metalen

Bij onze metaalhandel kun je terecht met bijna alle soorten oude metalen en schroot. Zo kun je o.a. oud ijzer, koper, aluminium, lood en zink bij ons inleveren. Waar kun je oude metalen in vinden? Je vindt oude metalen bijvoorbeeld in oude wasmachines, ijzeren bedframes, oude fietsen, accu's en kabels.

Container en transport

Wil je grote hoeveelheden schroot of metalen inleveren, maar je beschikt niet over een container of transport, dan kunnen wij je hierbij ook van dienst zijn. Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Waardevol voor u en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor u van waarde is. Kom uw oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!

Prijs aanvragen
Metalen
Prijs aanvragen
Papier
Prijs aanvragen
Plastic
Prijs aanvragen
Containerservice
Whatsapp
WhatsApp