Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Plan route

Openingstijden

  • Ma t/m vr   08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag   08.00 t/m 12.00 uur

Welke metalen kan je inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen en brandkasten aannemen.
* Bij het inleveren van koper moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Wil jij weten wat de prijs is van jouw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur ons WhatsApp bericht

Stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Schroothandel Almere

Schenk Recycling is dé schroothandel van Almere en omgeving. Veel bedrijven en particulieren weten ons bedrijf aan de Bolderweg al te vinden om hun schroot of metalen in te leveren. Kennismaken met onze snelle service en goede schrootprijzen? Kom naar Schenk Recycling! Plan hier alvast je route.

Actuele schrootprijzen

Benieuwd wat jouw schroot waard is? Vraag de actuele schrootprijzen aan via het prijs-aanvraagformulier of via onze WhatsApp-dienst. De prijzen van schroot kunnen per uur veranderen. Bij Schenk Recycling bieden we dan ook de meest actuele dagprijzen voor je schroot en oude metalen. 

Soorten metalen

Bij onze metaalhandel kun je terecht met bijna alle soorten oude metalen en schroot. Zo kun je o.a. oud ijzer, koper, aluminium, lood en zink bij ons inleveren. Waar kun je oude metalen in vinden? Je vindt oude metalen bijvoorbeeld in oude wasmachines, ijzeren bedframes, oude fietsen, accu's en kabels.

Container en transport

Wil je grote hoeveelheden schroot of metalen inleveren, maar je beschikt niet over een container of transport, dan kunnen wij je hierbij ook van dienst zijn. Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Waardevol voor jou en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor jou van waarde is. Kom je oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!