Advies op maat

Ieder bedrijf is anders en vraagt daarmee om een andere oplossing op het gebied van afvalbeheer. Onze specialisten staan voor u klaar met een oplossing op maat, volledig afgestemd op uw situatie.

Advies op maat?

Advies op maat

Gratis advies op maat?

Advies op maat

Kostenbesparing in afvalbeheer

Een goed ingericht afvalbeheer is essentieel voor elke organisatie. Door uw afvalbeheer zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te richten heeft u een minimale impact op het milieu en helpt u met het besparen van energie en grondstoffen. Als recycling-partner geven wij u advies welke inzamelmethoden het beste voor uw organisatie ingezet kunnen worden.

Wilt u zowel kosten besparen in uw afvalbeheer als bijdragen aan een beter milieu? Neem dan direct contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend advies op maat.

Afvalstromen

Schenk Recycling zamelt diverse soorten rest- en afvalstromen in, van oud papier tot metalen. Iedere afvalstroom heeft zijn eigen karakteristieken en vereist een eigen inzamelmethode. Schenk Recycling verzamelt en verwerkt de volgende rest- en afvalstromen:

Big bags

Folie

Harde kunststoffen

Oude metalen

Pallets

Papier en karton

Bent u niet zeker of wij u kunnen helpen, of heeft u vragen over een specifieke afvalstroom of over onze dienstverlening? Stel ons al uw vragen middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kan ik u verder helpen?

Productvernietiging

Rogier Schenk

Adviseur