Trailertransport

Voor onze klanten verzorgen wij dagelijks de transport van diverse soorten afvalstromen naar onze verwerkingslocatie in Almere. Samen met onze vaste transporteur zijn wij in staat om diverse soorten afvalstromen zo efficiënt mogelijk te transporteren. Of het nu gaat om een trailer met balen karton, het vervoeren van palletgoederen of materiaal in stapelbakken, bij Schenk Recycling bent u aan het juiste adres.

De mogelijkheden van trailertransport ontdekken?

Trailertransport

De mogelijkheden van trailertransport ontdekken?

Trailertransport

Trailertransport

Wij zijn gespecialiseerd in lokale, regionale en landelijke logistieke oplossingen omtrent afvalbeheer. Vanuit onze strategische locatie in Almere (nabij de A6 en A27)  laden en lossen wij wekelijks tientallen trailers. Met onze kennis van zaken en een persoonlijke benadering nemen wij al uw logistieke zorgen uit handen.

Kwaliteit en veiligheid

Schenk Recycling hecht veel waarde aan de kwaliteit en veiligheid van uw werkomgeving. Daarom werken wij uitsluitend met één vaste transporteur met Nederlandstalige chauffeurs. Chauffeurs die aan een half woord genoeg hebben en terplekke met u meedenken. We werken veilig, met moderne trailers en zijn in het bezit van de zogeheten Eurovergunning (NIWO-vergunning) die verplicht is voor alle bedrijven die zich bezighouden met het vervoeren van goederen in de Europese Unie.

Met het juiste middel afval inzamelen

Uw afval is de grondstof voor morgen. Dat start met een gescheiden afvalinzameling aan de bron. Voor afvalinzameling biedt Schenk Recycling verschillende inzamelmiddelen aan, afgestemd op uw wensen en situatie. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden tot inzameling.

Trailertransport

Schenk Recycling (19mei2021)-857420

Palletgoederen
Diverse afvalstromen

Strypes meeting @ ICT Group Eindhoven

Stapelbakken
Diverse maten

Schenk Recycling (19mei2021)-857505

Gebaald
Karton & plastic

Containertransport

Schenk Recycling drone foto's-0446

Afzetcontainers
30 - 40 m³
Meer informatie

Schenk Recycling (19mei2021)-857531

Perscontainer
Karton & plastic
Meer informatie

Kan ik u verder helpen?

Productvernietiging

Rogier Schenk

Adviseur