Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Plan route

Openingstijden

  • Ma t/m vr   08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag   08.00 t/m 12.00 uur

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur ons WhatsApp bericht

Stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Zink inleveren

Zink inleveren in regio Almere? Kom naar Schenk Recycling. Wij zijn gevestigd aan de Bolderweg in Almere. Klik hier om alvast uw route naar onze metaalhandel te plannen. Naast zink kunt u bij Schenk Recycling terecht met bijna alle soorten metalen. Kennis maken met onze snelle service en goede metaalprijzen? Kom uw oud zink inleveren bij Schenk Recycling. 

Waar komt Zink in voor?

Zink is een blauw grijs metaal dat veel wordt gebruikt bij dakbedekking en hemelwater-afvoersystemen. Daarnaast wordt zink veel gebruikt voor beschermen van staal (verzinken) . Het komt dan ook regelmatig voor bij: dakdekkers, klusbedrijven, onderhoudsbedrijven installatiebedrijven, de auto-industrie, etc. Ook particulieren die onderhoud aan hun huis plegen komen vaak oud zink inleveren. Doordat zink een smeltpunt van 419 graden celcius en een kookpunt van 907 graden celcius heeft is het een goed recyclebaar metaal. 

Oud Zink prijs

De prijs die wij voor zink bieden is afhankelijk van de dagprijs. Zink wordt namelijk verhandeld op de beurs voor metalen in Londen (LME), waardoor de prijs zelfs door de dag heen kan veranderen. Wilt u de meest actuele prijs geheel op maat ontvangen? Vraag dan een prijs op maat aan door het prijs-aanvraagformulier in te vullen of ons te berichten via onze WhatsApp-dienst

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden zink recyclen, maar beschik u niet over een container of transport? Dan kunnen wij u hierbij ook van dienst zijn. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Waardevol voor u en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor u van waarde is. Kom uw oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!

Prijs aanvragen
Metalen
Prijs aanvragen
Papier
Prijs aanvragen
Plastic
Prijs aanvragen
Containerservice
Whatsapp
WhatsApp