Zink inleveren

Bent u op zoek naar een echte professional voor het inleveren van zink? Maak kennis met onze snelle service en goede metaalprijzen en kom uw zink inleveren bij Schenk Recycling. Wij beschikken over alle benodigde vergunningen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van al uw oude metalen. Bij Schenk Recycling ontvangt u altijd de meest actuele prijs voor uw zink.

Zink inleveren

Zink inleveren in regio Almere? Kom naar Schenk Recycling. Wij zijn gevestigd aan de Bolderweg in Almere. Klik hier om alvast uw route naar onze metaalhandel te plannen. Naast zink kunt u bij Schenk Recycling terecht met bijna alle soorten metalen. Kennis maken met onze snelle service en goede metaalprijzen? Kom uw oud zink inleveren bij Schenk Recycling.

Waar komt Zink in voor?

Zink is een blauw grijs metaal dat veel wordt gebruikt bij dakbedekking en hemelwater-afvoersystemen. Daarnaast wordt zink veel gebruikt voor beschermen van staal (verzinken) . Het komt dan ook regelmatig voor bij: dakdekkers, klusbedrijven, onderhoudsbedrijven installatiebedrijven, de auto-industrie, etc. Ook particulieren die onderhoud aan hun huis plegen komen vaak oud zink inleveren. Doordat zink een smeltpunt van 419 graden celcius en een kookpunt van 907 graden celcius heeft is het een goed recyclebaar metaal.

Oud Zink prijs

De prijs die wij voor zink bieden is afhankelijk van de dagprijs. Zink wordt namelijk verhandeld op de beurs voor metalen in Londen (LME), waardoor de prijs zelfs door de dag heen kan veranderen. Wilt u de meest actuele prijs geheel op maat ontvangen? Vraag dan een prijs op maat aan door het prijs-aanvraagformulier in te vullen of ons te berichten via onze WhatsApp-dienst.

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden zink recyclen, maar beschik u niet over een container of transport? Dan kunnen wij u hierbij ook van dienst zijn. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN