Het inzamelpunt van Almere en omgeving

Welke metalen kan je inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen en brandkasten aannemen.
* Bij het inleveren van koper moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op

Wil jij weten wat de prijs is van jouw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur een WhatsApp bericht naar

06 823 142 37

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Oude metalen inleveren

Kom je oude metalen inleveren bij Schenk Recycling. Wat kan je allemaal inleveren? Denk aan uw oude wasmachine, oude verwarming, oude kabels, etc. Hierboven vind je een overzicht van de oude metaalsoorten die je bij ons kunt inleveren. Staat een oude metaalsoort er niet bij, maar je wilt dit toch graag inleveren, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Benieuwd naar de huidige metaalprijzen? Vraag de actuele prijzen aan via het prijs aanvraag-formulier of maak gebruik van onze WhatsApp-dienst.

Particulieren klanten

Bij Schenk Recycling kan je als particulier je oude metalen inleveren tegen de geldende dagprijzen. Bij aankomst worden de metalen direct gewogen zodat je weer snel op weg bent. Kom naar Schenk Recycling in Almere en maak kennis met onze snelle service!

Zakelijke klanten

Voor de zakelijke relaties zijn er diverse inzamelingsmogelijkheden. Er zijn containers van 1m3 tot 40m3 beschikbaar voor het inzamelen van oude metalen. Ook op het gebied van transport heeft Schenk Recycling passende mogelijkheden. Bekijk de mogelijkheden.

Prijs aanvragen

 

Waardevol voor jou en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor jou van waarde is. Kom je oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!