Oude kabels inleveren

Bent u op zoek naar een echte professional voor het inleveren van oude kabels? Maak kennis met onze snelle service en goede metaalprijzen en kom uw oude kabels inleveren bij Schenk Recycling. Wij beschikken over alle benodigde vergunningen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van al uw oude metalen. Bij Schenk Recycling ontvangt u altijd de meest actuele prijs voor uw oude kabels.

Oude kabels inleveren

Oude kabels kunt u inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Veel installateurs en sloopbedrijven leveren oude kabels bij ons in. Particulieren komen vooral oud PVC kabel inleveren omdat dit wordt toegepast in de kabels van huishoudelijk apparaten. Kennis maken met onze snelle service en goede oude kabel prijzen? Kom u oude kabels inleveren bij Schenk Recycling in Almere! Klik hier om alvast uw route naar onze metaalhandel te plannen.

* Sinds 1 januari 2013 zijn wij verplicht om uw naam, adres en woonplaats te noteren bij inkoop van uw metalen. Voor de inkoop van lood en kopersoorten komt daar de registratie van een geldig legitimatiebewijs bij. Zonder geldig legitimatiebewijs kunnen wij niet over gaan tot inkoop.

Soorten oude kabels

Oude kabels is een verzamelnaam voor vrijwel alle soorten kabels. Een pvc ommanteling is niet noodzakelijk. Veel oude kabels komen voort uit productie restanten bij het produceren van kabels, maar het komt ook vrij als restant wanneer er een nieuw kabel netwerk wordt aangelegd, vervangen of verwijderd. Een aantal voorbeelden van oude kabels zijn:

  • koperkabel
  • pvc kabel
  • trekdraad
  • aluminium kabel
  • loodkabel
  • grondkabel

Actuele kabel prijs

De prijs die wij bieden voor uw oude kabels is afhankelijk van de dagprijzen. Deze dagprijzen veranderen van uur tot uur. Wilt u de meest actuele kabel prijs geheel op maat ontvangen? Vraag dan een prijs aan door onze WhatsApp-dienst.

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden oude kabels recyclen, maar beschikt u niet over een container of transport? Dan kunnen wij u hierbij ook helpen. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN