Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Plan route

Openingstijden

  • Ma t/m vr   08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag   08.00 t/m 12.00 uur

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen

Of stuur ons WhatsApp bericht

Stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 16:00

Schrootprijzen

Wil je de waarde weten van jouw schroot? Vraag de meest actuele schrootprijzen aan via ons prijs-aanvraagformulier of via onze WhatsApp-dienst. De actuele prijzen van schroot kunnen per uur veranderen, waardoor wij altijd de dagprijzen bieden voor jouw schroot.

Schroot inleveren in regio Almere?

Schroot inleveren in regio Almere? Kom naar Schenk Recycling, dé schroothandel van Almere en omgeving. Veel bedrijven en particulieren weten ons bedrijf aan de Bolderweg al te vinden om hun schroot en oude metalen in te leveren. Plan hier alvast je route naar onze metaalhandel in Almere.

Soorten metalen en schroot

Je kunt bij ons terecht met bijna alle soorten oude metalen en schroot. Zo kun je o.a. oud ijzer, koper, aluminium, lood, messing en zink bij ons inleveren. Oude metalen die je kunt inleveren vind je in o.a.: oude wasmachines, ijzeren bedframes, oude fietsen, accu's en kabels.

Container en transport

Beschik je over grote hoeveelheden schroot, maar je beschikt niet over een container of transport? Ook hierbij kunnen we je van dienst zijn. Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Waardevol voor u en het milieu

Metalen blijven vaker 'over' dan we denken. Het gaat niet alleen om ijzer (ferro), maar ook om andere metalen (non-ferro) zoals koper, lood, aluminium, zink en messing. Schenk Recycling zorgt er met de recycling van oude metalen voor dat dit zowel voor het milieu als voor u van waarde is. Kom uw oude metalen inleveren bij Schenk Recycling in Almere!

Prijs aanvragen
Metalen
Prijs aanvragen
Papier
Prijs aanvragen
Plastic
Prijs aanvragen
Containerservice
Whatsapp
WhatsApp